català | castellano | english home   sitemap   contacte  
home www.uab.es home

El CEHIC estrena seu annexa a la Facultat de Ciències

El CEHIC s'ha traslladat a una nova seu dins el Mòdul de Recerca C, compartit amb l'Institut de Ciències de l'Espai del CSIC
cehic 17/09/2015

El Mdul de Recerca C, nova seu del CEHIC
El Mòdul de Recerca C, nova seu del CEHIC

Els dies 7 i 8 de juliol el CEHIC es traslladà a una nova seu dins el Mòdul de Recerca C (MRC), un edifici annex a la Facultat de Ciències ocupat en la seva major part per l'Institut de Ciències de l'Espai (ICE) del CSIC. El nou espai a la 3a planta del MRC té prop de 400 metres quadrats, distribuïts en diversos despatxos i sales de seminari, i permetrà agrupar en un únic espai els membres del centre, que ocupaven actualment diferents espais a les facultats de Ciències, Medicina i Psicologia.

El CEHIC continuarà vinculat a la Facultat de Ciències, que ofereix el Màster en Història de la Ciència (UAB-UB) i acull el fons d'Història de la Ciència de la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.

El trasllat a la nova seu coincideix amb la sol·licitud en curs perquè el CEHIC esdevingui un Institut de Recerca de la UAB. L'assignació d'aquests nous espais per part de la UAB és un reconeixement a la intensa activitat de docència i recerca que ha desenvolupat el centre des de la seva creació, ara fa 20 anys.

Nova ubicació del CEHIC

 
bottom