català | castellano | english home   sitemap   contacte  
home www.uab.es home

Seminaris "La ciència i els seus públics"

El cicle de seminaris "La ciència i els seus públics" ens convida a una nova sessió el dimecres, 14 de gener i divendres 16 de gener.
Agustí Nieto-Galan 13/01/2009

Science and its Publics Seminar
Science and its Publics Seminar

Un cop més, el cicle de seminaris "La ciència i els seus públics" ens convida a una nova sessió. En aquesta ocasió, el nostre passat fòssil i el seu present interès social són els temes centrals del seminari. Com es pot aconseguir que la gent senti interès pel seu passat més remot? Com discernir entre la vulgarització i la divinització científica de la paleontologia? Per aprofundir en el tema, la doctora Marianne Sommer analitzarà la importància de l'entreteniment com a eina educativa el proper dimecres, 14 de gener (11.00 h), a l'aula seminari del CEHIC.

Dos dies després, divendres 16 de gener, i al mateix lloc, a les 10:00 h., Marianne Sommer completarà la seva xerrada amb una sessió més extensa en companyia d'Oliver Hochadel, qui plantejarà la recerca dels nostre orígens com un capítol important en la Història de la Ciència, i Laura Celià Gelabert, qui ens explicarà com fer que la gent entri als museus de paleontologia.
bottom