català | castellano | english home   sitemap   contacte  
home www.uab.es home

ACTE PÚBLIC DE CLOENDA DELS MÒDULS M4+M9 (PRÀCTICUM) DEL MÀSTER OFICIAL EN HISTÒRIA DE LA CIÈNCIA: CIÈNCIA, HISTÒRIA I SOCIETAT

Curs 2012-2013
25 de juny 2013, 10.00h

cehic 19/06/2013

La presentació pública tindrà lloc a la Sala de Graus de la Facultat de Ciències de la UAB, el dimarts, 25 de juny, a partir de les 10 del matí. Esteu tots convidats.

Els mòduls M4+M9 contemplen una orientació professional que pretén satisfer la necessitat socio-cultural d’experts en Història de la Ciència, coneixedors de la importància històrica, social i cultural del patrimoni científic i tecnològic, i capaços de gestionar i comunicar ciència.
 
Aquest Pràcticum permet als alumnes realitzar pràctiques externes relacionades amb la gestió, preservació, conservació, estudi i difusió/comunicació de la ciència i el seu patrimoni. L’objectiu principal per als alumnes és adquirir experiència, aplicar coneixement, adquirir cultura d’empresa i millorar la seva integració en el mercat laboral.

Les pràctiques impliquen la incorporació dels alumnes en processos de generació, documentació, redacció, producció, edició i/o distribució de contingut científic - tecnològic, probablement en relació amb la preparació i realització de projectes concrets executables en el període de temps descrit. De manera que aquesta col laboració constitueixi una aportació real a aquests processos.

Aquesta presentació pública consisteix en un acte, en format de tribunal, en el qual els estudiants disposen d’un temps de presentació d’aproximadament 25-30 minuts per tal de portar a terme l’exposició del plantejament, execució i resultat de les pràctiques. Els estudiants poden aprofitar la tutoria amb els coordinadors per tal de millorar o reflexionar sobre determinats aspectes de cara a la presentació. 
bottom